Contactloos logeren en corona proef eten in de tuin of de huiskamer💖

Wat fijn dat we weer een beetje mogen denken aan het huiskamer restaurant! Logeren kan hier sowieso want allebei de gastenverblijven zijn helemaal privé mét eigen ingang! Ik poets me suf, en ik neem ook echt alles mee, dus je kunt hier echt veilig logeren… Geheimpje: poetsen, absoluut niet mijn ding, maar zorg wel dat het helemaal tip top schoon is,

Laat mij maar zorgen voor ontbijtje’s, lunches, picknickmanden, en natuurlijk diners! Dit weekend sta ik vooral veel in de keuken, en nu probeer ik ook eens even wat fotootjes te maken, die van het contactloos ontbijt heb ik al gemaakt, zie de foto’s.

Ik hou je op de hoogte, verheug me op 1 juni❣️

Liefs❣️

1 1/2 meter??? Welnee, wel 5!
Én een taartje erbij #smullenmaar

Geef een reactie