Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Erfgoedlogies ‘Aan de Dwarsweg’, Dwarsweg 2, Uffelte. Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze Algemene Voorwaarden van kracht. De huurovereenkomst gaat in zodra de boekingsaanvraag per e-mail door de beheerder bevestigd is.

Prijzen
De prijzen van de kamers zijn beschreven op onze website: http://www.aandedwarsweg.nl. De prijzen zijn op basis van 2 personen per nacht indien anders aangegeven. De prijzen zijn excl. toeristenbelasting en in het geval van bedrijfsboekingen 9% btw. Bij aankomst contant betalen: Borg à € 100,-.

Annulering
Tot twee weken voor aankomst gehele restitutie, vanaf één week voor aankomst 50% en 2 dagen voor aankomst geen restitutie.

Aansprakelijkheid
Verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging, letsel en/of ongevallen met betrekking tot goederen of personen, veroorzaakt tijdens of ten gevolge van het verblijf in de gehuurde accommodatie of door gebruik van ter beschikking gestelde goederen.

Huishoudelijke regels
De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Erfgoedlogies ‘Aan de Dwarsweg’ ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten. Gasten van Erfgoedlogies ‘Aan de Dwarsweg’ dienen zich te houden aan het onderstaande Huishoudelijke regelement.

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 7.00 uur, dient te worden voorkomen. Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder en zonder bijbetaling overnachten in Erfgoedlogies ‘Aan de dwarsweg’. Roken is niet toegestaan.

Het huis dient bij vertrek opgeruimd en veegschoon te worden achtergelaten. Verplaatste voorwerpen, zowel binnens- als buitenshuis, dienen op hun oorspronkelijke plaats te worden teruggezet. Vuilnis buiten neerzetten. In het geval van het gastenverblijf, keuken vrij van gebruikssporen, afwas gedaan.