“Mi casa es su Casa”

Voel je thuis bij mij Aan de Dwarsweg! Heerlijk bijkomen van wat dan ook in een van de twee verblijven. Het Gastenverblijf óf de Tuinkamer in de boerderij.

De boerderij is een Rijksmonument, aan de rand van Uffelte, een dorpje in het prachtige Zuid-West Drenthe. Omgeven door oude eikenbomen, aan het begin van een zandpad, een weids uitzicht en ’s nachts zó donker dat je de sterrenhemel kunt bewonderen!

Het Gastenverblijf

Het gastenverblijf is een compleet huisje met een zithoek, eettafel, keuken en aparte badkamer op de begane grond. De slaapkamer is boven. En wil je buiten zijn: de hele tuin is voor jou!

De Tuinkamer

Tuinkamer aan de dwarsweg

De Tuinkamer in bed & breakfast Aan de Dwarsweg bevindt zich in de boerderij, bestaat uit een heel ruime slaapkamer met zithoek, eet/werktafel en een prachtige badkamer met aparte douche, toilet en ligbad. 


Inmiddels ben ik niet meer te boeken via booking.com (alleen door contact op te nemen via mijn website of via Natuurhuisje). Maar; ik ben wel ontzettend blij met de mooie reviews die ik eerder gekregen heb!