Koningsdag-smoothie zonder recept

Goedemorgen! Vandaag een heel rustige Koningsdag, de zon schijnt dus ik denk dat iedereen er een feestje van kan maken, mits je gezond bent en alle familieleden, vrienden en bekenden ook natuurlijk…

Ik ben de dag begonnen met een smoothie, dat doe ik elke dag, en elke dag varieer ik met de ingrediënten. Wat ik wel ieder keer gebruik is versgeperst sinaasappelsap 🍊, verse kurkuma en gember (ongeveer een stukje van 1 1/2 cm) daarna kan je er echt van alles in doen,dus ik laat het over aan je eigen fantasie en smaak! Maar om een idee te geven heb ik foto’s bijgevoegd, dus wanneer je het zo ongeveer namaakt heb je echt een heerlijke smoothie! Vandaag natuurlijk ORANJE 👑

Klokhuis verwijderen, schil niet, en dat geldt ook voor de kiwi 🥝
Hop! Uit de blender en genieten maar🥰

Geef een reactie