Herfst

Oktober! De herfst is nu echt begonnen, en wat een fijn seizoen is dit: momenteel is het de tijd van oogsten, volop paddenstoelen, appels, peren, allerlei soorten noten, pompoenen en ga zo maar door…Hoe leuk het ook is, aan het zelf zoeken van paddenstoelen waag ik me niet, behalve misschien eekhoorntjesbrood, of een cantharel, maar dan moet ik het wel heel zeker weten. Daar hebben we onze wildplukster voor😉

Gelukkig kan het in oktober ook nog een beetje zomers zijn, scheelt weer in de herfstblues, maar je weet dat een nieuw en ander seizoen rap nadert….dus tijd nemen om van de mooie oktobermaand te genieten!

Natuurlijk door lange wandelingen te maken, of lekker op de fiets! En hoe fijn is het dat het gewoon vanaf de boerderij aan de Dwarsweg kan, geen auto nodig! En ondertussen heb ik heerlijke herfstmenu’s bedacht, die ik contactloos kan serveren.

Hoe lekker om na de wandeling of fietstocht te genieten van een herfstmenu! En ik ben zo blij dat heel veel gasten daar gebruik van maken, want koken is toch wel echt mijn passie💖

Helaas in deze COVID-19 tijd is het huiskamerrestaurant gesloten, en kook ik alleen voor gasten van de B&B en het huisje, maar….Een afhaalmaaltijd op bestelling is natuurlijk heel goed mogelijk. De maaltijd serveer ik in biologisch afbreekbaar materiaal, kan thuis in de magnetron, dus…Ik kook graag voor je❣️

De eerste take-away maaltijd staat klaar!
Deze paddenstoelen groeien op het rieten dak, ze staan zeker niet op het menu 🙂

2 gedachten over “Herfst

Geef een reactie