2 Mei, op de helft van de lente!

2 Mei is voor mij altijd een bijzondere dag omdat mijn oudste dochter op die dag is geboren! Altijd bloeiende seringen, en die neem ik ook altijd voor haar mee, maar momenteel is het zo koud dat er nog maar kleine groene blaadjes aan de struiken zitten, hopelijk komt er snel een explosie van groei!

In de B en B hebben we veel blije gasten, en zo leuk dat ze ook allemaal een bezorgmenu bestellen, dus we koken de sterren van de hemel👩‍🍳🧑‍🍳

En wat koken we zoal? Een paar voorbeelden: fusilli met eigengemaakte pesto, tomaatjes, spinazie, kleine tomaatjes, olijven, burrata, nootjes en Parmezaanse kaas óf zwaardvis van de Big Green Egg met wisselend friet van Gerrit en een gemengde salade met sinaasappel of grapefruit óf Wagyu rundvlees van Jan Steenbergen op Italiaanse wijze óf tenslotte… lamsvlees (van eigen Drents heideschaap) uit de tajine.

Je bent ook welkom wanneer je niet bij mij logeert om te genieten van een afhaal/bezorgmenu. Één dag van te voren even contact opnemen, want we maken er altijd veel werk van!

En ook leuk: de Dutchtub staat! Bijna klaar voor een arrangement, maar eerst proberen wij hem uit, tot nu toe is het alleen maar genieten van het warme bad en de sterrenhemel!

Menu wagyu, helemaal op!
In de Dutchtub!
Uitzicht vanuit de Dutchtub

Geef een reactie