KLAAR VOOR EEN DECEMBER TIME-OUT?

Helaas… Corona houdt weer huis, en nu nog een nieuwe, nóg besmettelijker variant… oppassen dus!

Wil je er toch veilig een paar dagen tussenuit dan kan dat bij ons Aan de Dwarsweg, helemaal contactloos, en dus Coronaproof. Wandelen of fietsen vanuit je logeerplek, in deze periode is het alleen maar rust en ruimte in de natuur hier.

Logeer je in het appartement? Dan is daar de sauna om heerlijk privé van te genieten. En de tuinkamer? Daar is een ruim bad binnen, maar we kunnen ook zorgen dat de Dutchtub is opgestookt, en dat is een geweldige buiten-bad-ervaring!

We hebben nog twee leuke arrangementen!

De eerste geldt voor de tuinkamer, van 3-5, 10-12 of van 17-19 december, dan zorg ik op de aankomstavond voor een 3-gangen diner in Kerstsfeer én smaak, de tweede avond stoken we onze Dutchtub lekker warm op en krijg je daar een hapjesplank bij!

En dan geldt bijna hetzelfde arrangement voor het appartement, naar keuze 2 nachten in de periode van 13-19 december, het enige verschil is dat je lekker in de privé sauna kan op de tweede avond! Mét een heerlijke hapjesplank!

De prijs voor de beide arrangementen is €350,00 op basis van 2 personen. Dus… van harte welkom om een bijzonder, culinair en romantisch weekend te beleven!

Tenslotte, ik kook graag voor je deze decembermaand, of je nu bij mij logeert, als take-away, catering óf als privé kok aan huis. Voor info kan je me bellen of mailen voor de mogelijkheden.

Dinner for 2💖
Helaas mag een grote groep even niet…
Impressie rondom de boerderij

Geef een reactie