Bijna herfst update

5 minuten vanaf Aan de Dwarsweg

Terwijl ik dit blog schrijf is het voor het eerst sinds een paar weken aan het regenen. Maar het is nog steeds gezellig druk aan de Dwarsweg, er zijn haast geen plekjes meer vrij. Maar goed nieuws, want er is nog een weekje vrij: de laatste week van september. Dus wil je nog even genieten van Drenthe dan ben je welkom! En…. Op aanvraag kook ik graag voor je!

Gezellig binnen dineren

Vanaf de Dwarsweg kan je natuurlijk eindeloos wandelen en fietsen, maar momenteel heeft Drenthe ook erg leuke voorstellingen en exposities te bieden:

Vincent Van Gogh in Drenthe, fietsroutes met Dieuwertje Blok (via eeen app), op diverse locaties en in het Drents museum treed je in zijn voetsporen en leer je meer van de laatste dagen die Vincent indertijd doorbracht in Drenthe.

Ook prachtig: een voorstelling in Veenhuizen: http://www..nl, wél reserveren!

En dichtbij…. Shakespeare in Diever, in september nog een paar extra voorstellingen, dus als je snel bent…. http://www.shakespearetheaterdiever.nl

Tenslotte…. Kan je met mij wandelen en/of fietsen, ik laat je de mooiste plekjes zien! Bijvoorbeeld s’avonds vlak voor de schemering, reeën spotten verzekerd!

En/of….. het Holtingerveld, daar is de natuur verweven met geschiedenis, en daar kan ik je allemaal over vertellen.

Wil je meewandelen? Laat het weten, ook wanneer je niet bij mij overnacht!

Moeder met donker reekalfje 💗💙

Geef een reactie